O nama

Vaši domaćini i profesionalni vodiči

O nama

Kroz jedinstvenu uslugu u posebnom ambijentu pitoreskne Enotece Istriane vodit će vas vaši domaćini Alena i Mladen, vrsni sommelieri i poznavatelji istarskih vina i delicija poput pršuta i svjetski poznatog extra djevičanskog istarskog maslinovog ulja.

 

Alena i Mladen će svoje znanje i iskustvo lokalnih vina nesebično prenijeti na vas, upoznati vas sa ljepotama regije te biti sa vama cijelo vrijeme vašeg odmora u Istri.

Alena: "Kada se posao i hobi zajedno spoje, to postaje životni stil s poštovanjem prema tradiciji i ljepotama svoga kraja. Imati zadovoljne goste je i moj užitak".
Mladen: "Ljubav prema vinima i bliskost s vinarima izvrstan je spoj koji našim gostima pruža jedinstven doživljaj istarskih vina u Enoteci ili na vinskim turama".

Alena

Alena

Sommelier

Nagrađivani dipl. sommelier i turistički vodič za njemački i talijanski jezik u Istarskoj županiji s dugogodišnjem iskustvom u svijetu vina i gastronomiji, suradnica u različitim vinski manifestacijama. Redovna članica komisije Hrvatskog sommelier kluba pri ocjenjivanju kandidata na ispitima za tečaj sommeliera i članica Association De La Sommelier International te moderatorica u vinskim radionicama .

Mladen

Mladen

Organizator tura

Voditelj Enotece i organizator wine gastro toura s dugogodišnjim iskustvom u vođenju, organizaciji tvrtke i u planiranju evenata. Izvrsno poznaje svoju regiju, njenu povijest i kulturu, koju će sa zadovoljstvom prenijeti gostima putujući zajedno magičnim putem do najboljih istarskih vina.

Spremni ste za nezaboravnu (avan)turu? Kontaktirajte nas!