Plava Istra

More, sunce i gradići uz more

Plava Istra

Mir, sreća, snaga i ljepota Jadranskog mora obgrlila je istarski poluotok plavetnilom koje je izvor života i vječna inspiracija. Život je uz obale Istre oduvijek bio povezan s morem. Moreplovci su u zagrljaju njenih uvala tražili utočište, ribari su život proveli štujući beskrajno zagonetno prostranstvo, putnici su u lukama otkrivali nove ljubavi. I svi će se oni složiti oko jednog - ljepota Istre privoljela je više od jednog putnika na ostanak i novi početak…
Plava Istra - Istria wine tour
Plava Istra - Istria wine tour
Plava Istra - Istria wine tour

Plava Istra tura je koja obuhvaća istinski doživljaj bogate povijesti gradova južne Istre, prožeta tradicionalnim gastro užicima i spektakularnim enološkim doživljajima. Posjetite gradove bogate povijesti: Pulu–riznicu antičkog blaga, Vodnjan i Bale mjesta mistične srednjevjekovne ostavštine, Rovinj- arhitektonski biser tradiconalnog Mediterana, Poreč- rimski castrum bogate baštine pod zaštitom UNESCO-a.

Pružamo vam obilazak vinskih cesta uz gastronomsku ponudu vrhunskih ribljih specijaliteta i ekstra djevičanskih maslinovih ulja. Jeste li znali da je upravo područje južne istre zbog specifične mikroklime mjesto na kojem nastaju najbolja maslinova ulja u svijetu? Jeste li znali da je upravo područje južne istre zbog specifične mikroklime mjesto na kojem nastaju najbolja maslinova ulja u svijetu?

Kako bi bilo uključiti se u berbu grožđa ili berbu maslina?

Sve to možete iskusiti kroz turu Plave Istre, obratite nam se i ture kreiramo sukladno vašim interesima i željama.

Ponuda uključuje jednodnevne ili višednevne ture, sa ili bez smještaja, bogatu gastro punudu, različite aktivnosti i degustacije.

Svaku vinsku i gastro turu moguće je organizirati individualno prema Vašim željama.

Turističke ture

Turističke ture i organizirani izleti u potpunosti prilagođeni vašim potrebama

U cilju kako bismo vam ponudili organizirane ture u potpunosti prilagođene vašim potrebama, te obogatili vaš odmor u Istri, molimo vas da nas kontaktirate putem sljedećeg upitnika, koji će nam pomoći u kreiranju personaliziranog i vama prilagođenog izleta. Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja ili potrebnu pomoć!


Spremni ste za nezaboravnu (avan)turu? Kontaktirajte nas!