Zelena Istra

Pitoreskna priroda unutrašnjosti Istre

Zelena Istra

Istražite predjele iz snova koji će vas oduševiti ljepotama i okrijepiti iskonskom snagom koja čovjeka prožme u susretu s očuvanom prirodom. Pitoreskna priroda unutrašnjosti Istre ostavit će vas bez daha. Jeste li ikada poželjeli zaustaviti vrijeme?
Zelena Istra - organizirani izleti u Istri
Zelena Istra - organizirani izleti u Istri
Zelena Istra - organizirani izleti u Istri

U srednjevjekovnim istarskim gradićima vrijeme je stalo. Buzet, Grožnjan, Motovun, Gračišće mjesta su živih legendi čijim uličicama još odzvanja žamor srednjevjekovnih stanovnika. Danas su to mjesta u kojima vrijedni stanovnici rade na očuvanju istarske tradicije, mjesta su to i glazbenih festivala, likovnih kolonija, smotri vina i starih zanata.

Zelena Istra je tura koja će vas povesti putevima divova i vilenjaka, u Motovunsku šumu u potragu za cijenjenim i jedinstvenim motovunskim tatrufom. U zaštičenom prirodnom krajoliku možete se okušati u traženju i degustaciji ove posebne delicije uz degustaciju vrhunskih istarskih vina, domaćeg pršuta i sira.

Povijest srednjevjekovnih gradića oduševit će vas uz ponudu onog najboljeg što zelena Istra ima.

Želite se okušati u traženju tartufa, za vas ćemo organizirati "lov na tartuf", ako ste ljubitelj vina, organizirati ćemo posjet vinskim cestama ili odlazak u berbu grožđa.

Obilasci gradova, gastro ture i obilasci vinskih cesta u potpunosti se prilagođavaju vašim željama i interesima.

Mogu uključivati jednodnevne ili višednevne ture, sa ili bez smještaja, bogatu gastro punudu, različite aktivnosti i degustacije.

Svaku vinsku i gastro turu moguće je organizirati individualno prema Vašim željama.

Turističke ture

Turističke ture i organizirani izleti u potpunosti prilagođeni vašim potrebama

U cilju kako bismo vam ponudili organizirane ture u potpunosti prilagođene vašim potrebama, te obogatili vaš odmor u Istri, molimo vas da nas kontaktirate putem sljedećeg upitnika, koji će nam pomoći u kreiranju personaliziranog i vama prilagođenog izleta. Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja ili potrebnu pomoć!


Spremni ste za nezaboravnu (avan)turu? Kontaktirajte nas!